• Adresa: Vojvode Šupljikca 19, Novi Sad, Srbija
  • Email: office@agencija-odsrca.com
  • Telefon: +381 21 303 6137
TAČNOST I POŠTOVANJE DOGOVORENIH ROKOVA SU NAŠI PRIORITETI

U svakom poslu je odgovornost i poštovanje ugovorenih rokova jedna od najvažnijih stavki. Ovo je izuzetno važno kako bi smo stekli i očuvali poverenje. Našim zaposlenima koji su upućeni na rad u inostranstranstvo omogućen je u skladu sa Zakonom, prevoz od adrese stanovanja do adrese korisnika naših usluga, kao i povratak.

Prevoz klijenata, odnosno raspoloživost putničkog vozila sa vozačem, je među našim uslugama koje pružamo. Sva putnička vozila su novije generacije, redovno servisirana i sa prtljažnim prostorom dovoljnim za predviđeni broj putnika. Vozila su udobna i komforna, sa klima uređajima i audio opremom, kao i navigacijom. Pored profesionalnih vozača, higijena vozila se redovno održava, a vozila su opremljena i sredstvima za dezinfekciju, te sve to garantuje udoban i siguran put.

Usluga koju pružamo u oblasti prevoza klijenata može biti transfer od tačke A do tačke B, kao i poludnevna, dnevna i višednevna raspoloživost putničkog vozila sa vozačem. Vaši razlozi za putovanje mogu biti različiti. Od druženja koja organizuju Udruženja građana ili Humanitarne organizacije do transfera od/do aerodrome. Na nama je da Vam obezbedimo sigurnu i udobnu vožnju. Naš vozač dolazi na adresu koju naznačite i vozi Vas na željenu adresu, bez dodatne organizacije.

Uslugu pružamo 24/7, 365 dana u godini. Naše cene su izražene po vozilu ukupno za broj sati/dana na koliko je pružena usluga našeg vozila.

Višegodišnje prisustvo na tržištu izdvojilo nas je kao profesionalne i kvalitetne pružaoce usluga. Najvažniji cilj nam je da ispunimo Vaša očekivanja, pri čemu verujemo da ćemo ostvariti i dugogodišnju saradnju.